Schoenen voor de stoerdere bruidegom

 

Er zijn overal wel schoenentips te vinden voor aanstaande bruiden. Maar hoe zit het met de bruidegom? En wat als jouw aanstaande van het stoerdere type is en liever niet in klassieke stappers op de bruiloft verschijnt? Geen nood: ook voor de stoere bruidegom is er genoeg keuze.

Zo zijn mooie, klassieke herenschoenen (brogues) erg populair bij bruiloften, maar dat betekent nog niet dat iedere man ze moet dragen. Heeft je man liever wat meer pit in zijn outfit, dan combineert hij zijn trouwpak met een paar sneakers. Of wat dacht je van een leuke tekst onder de schoenen, met een boodschap voor de bruid? Neem hier anders even een kijkje voor nog meer inspiratie.

schoenen-voor-bruiloft

Nog enkele adviezen voor de bruidegom die niet te stijfjes voor de dag wil komen:

  • Een goede zonnebril zorgt altijd voor het juiste ‘coolheidsgehalte’.
  • Een nette pantalon geen succes? Combineer een stijlvol donker jasje met een witte jeans: net even anders en succes verzekerd.
  • Een strikje staat vlotter dan een das.
  • De corsage voor mannen is terug van weggeweest. Denk aan mooie, natuurlijk ogende bloemen die niet te standaard zijn (geen rozen dus). Of, als je man een heel ruig type is, ga dan juist voor zoete bloemen. Kijk eens naar de trouwcorsages van Fritts Rosenow voor inspiratie.

Voor meer tips voor de stoere bruidegom kijk je hier.

Tags:

 
 
 

Reacties zijn gesloten..