De 5 trouwtrends van 2015

 

Het mooie van je bruiloft is dat het jóuw bruiloft is! Dat betekent, dat jij en je aanstaande helemaal zelf beslissen hoe deze dag eruit komt te zien. Je zou dan ook denken dat een bruiloft helemaal smaak- en persoonsgebonden is, maar toch vallen er ieder jaar weer een paar trouwtrends te ontdekken. Ga je trouwen in 2015? Dan is dit helemaal in:

Een thema

Maak van je trouwfeest een spetterend themafeest. Natuurlijk kiezen jullie voor een thema dat helemaal bij jullie past. Of laat het aansluiten bij jullie geplande huwelijksreis. Wat komend jaar helemaal hot is, is een bruiloft met een festival sfeer. Hang lampionnen op, zet fakkels weg en dans met je blote voeten in het gras. En wil je het helemaal in stijl afsluiten? Regel dan een spectaculaire vuurwerkshow!

Music-Festival-Themed-Wedding

De trouwkaart

In 2015 kies je niet zo maar een standaard kaart, maar ga je voor een eigen ontwerp. Je trouwkaart laten ontwerpen kan natuurlijk ook, als je er maar voor zorgt dat deze een persoonlijke touch meekrijgt. Uiteraard laat je het ontwerp van de kaart terug komen in de decoratie van de taart en de trouwlocatie.

kaartNIEUWkopie_2_905

De jurk

Het zal vast geen verrassing zijn dat er ook bij trouwjurken bepaalde stijlen in de mode kunnen zijn. De trend om een jurk met een lage rug te hebben, is al begonnen in 2014, maar zal zeker nog verder doorgevoerd worden in 2015. Hoe lager de rug, hoe beter.

Combineer de lage rug met afhangende mouwen en je bent volgend jaar het toonbeeld van stijl. Hiermee kies je voor een spannende en elegantie kruising tussen een strapless jurk en korte mouwen. Gedurfd en o zo mooi!

rug1

Kleur

Kleur is in. Ook van een kleur kun je het thema van je bruiloft maken, maar je kunt natuurlijk ook werken met mooie of juist spetterende kleurcombinaties. Denk bijvoorbeeld aan een jurk met gekleurde details, maar een jurk in een heel andere kleur dan het traditionele wit is volgend jaar helemaal in de mode. Laat deze kleuren terugkomen in de taart en de aankleding van de feestlocatie voor een verbluffend effect.

rainbow-3

De trouwlocatie

Een bruiloft waarvoor je eerst naar het gemeentehuis gaat en dan naar een zaaltje voor het feest is zó… ja, wat eigenlijk? In ieder geval echt niet meer van deze tijd, want in 2015 kies je voor je bruiloft een bijzondere locatie waar je zowel kunt trouwen als feesten. En het is niet alleen hip, maar ook nog eens heel handig! Dat scheelt je weer reizen tussen verschillende plekken en je laat de hele locatie precies naar jullie smaak versieren. Zo kunnen jullie nog beter genieten van deze bijzondere dag.

trouwen

Tags:

 
 
 

Reacties zijn gesloten..